WR Wines Utrechts Vaccin

De Gelderlander
De Gelderlander

WR wines heeft het Utrechts Vaccin ontwikkeld, kwaliteitswijn uit de Ahr

De Ahr is een Duitse wijnstreek genoemd naar de gelijknamige rivier Ahr. Met ongeveer 545 Hectare aan wijngaarden goed voor een gemiddelde jaarproductie van zo’n 30.000 hectoliter wijn. Daarmee is de Ahr een van de kleinste wijnstreken van het land en werkt samen met WR wines.

Wij als wijn liefhebbers, en als liefhebbers van het gebied, hebben de afgelopen jaren wijnen ontwikkeld samen met de wijnboeren uit de Ahr. Met trots presenteren wij onze wijn en we hopen dat u er net zo van zult genieten.

Smaak van Utrechts Vaccin

De geur van het Utrechts Vaccin doet denken aan bramen en zwarte bessen. De smaak is zacht, mild en vol. De klassieke metgezel voor ongecompliceerde gerechten zoals stoofschotels en snackschotels. Kortom volop genieten. De wijn komt het best tot zijn recht wanneer deze eerst wordt gedecanteerd. Decanteren is het overschenken van de wijn in glazen karaf. Dit wordt gedaan om het bezinksel (droesem) van de wijn te scheiden en/of lucht bij de wijn te laten komen. Voor het Utrechts Vaccin komt het de smaak ten goede om lucht bij de wijn te laten komen. Heb je geen glazen karaf? Schenk de wijn in het wijnglas en laat het een paar minuten ”luchten”.

Overigens is de Ahr een prachtig gebied om te recreƫren zoals: wandelen en fietsen.

Proost namens,

Wytse & Richard

Utrechts Vaccin WR wines

Utrechts Vaccin in vat